Sportszerek

Az apasport legfontosabb sportszerei: szakáll, kávé, zsebkés. Mivel felmerül, hogy az apaság sportszerei összemosódhatnak a szélsőséges terrorista kelléktárával, megengedőleg háromból legalább kettőnél húzzuk meg a piros csíkot.

Szakáll: Arcon magától kinövő szúrós izé. A tudomány értetlenül áll a történtek előtt. Apa mindég ápolt, vagy kipihent.
Kávé: Koffein hiányában az emberiség sebessége olyannyira lecsökkenne, hogy még mindig a tizenkilencedik században élnénk és csudajó lenne. Apa mindég ápolt, vagy kipihent.
Zsebkés: Kínai biliacél-szerszámacél ötvözet, legyen tantóhegyű, vagy fekete felületkezelésű. Ha a gyerek gubacsot talál egy mozdulattal megmutathatjuk, hogy egy huncut kis rovar hekkelte meg a növényt. Demonstrálható a világ megismerhetősége és különböző gyümölcsök belseje. Arról nem beszélve, hogy a játszótéren más szülők nem akarnak szóba elegyedni, ha látják, hogy egy macsetével hámozod az almát a melletted pislogó gombolyagfejű gyereknek.


Osztódás

A SZERZŐRŐL

Máraky Ropáz hárfaművész, szőlőtermesztő, jégszobrász, ipari alpinista, kincskereső, erőemelő, atomfilozófus, esztéká, filatelista, tudós, szakember, szakértő.